Fotoalbum

Ser kruset på dit skrivebord sådan ud - og er dit penalhus ved at revne?

Så prop alle de blyanter og kuglepenne du alligevel aldrig bruger i en kuvert og send dem til Pens for Kids, c/o Claus Hjørnet, Holmevej 21 Annisse Nord, 3200 Helsinge.

Vi kan bruge alle slags skriveredskaber - også brugte - bare de dur, og bare de ikke smelter i Afrikas varme.

Du kan også spørge dine venner og din familie om de har nogen kuglepenne de kan undvære, og du kan starte en indsamling i din klasse eller i hele skolen.

Hvis I vil lave en indsamling må i gerne bruge tekst og billeder fra Pens for Kids Danmarks hjemmesider, og I kan også skrive til claus@pensforkids.dk og få nogen ideer til foldere og plakater.

Hvis I samler mange ind, kan I måske få jeres skole til at hjælpe med at sende dem til Pens for Kids, eller direkte til Afrika - det kan godt blive lidt dyrt.

Adresserne på vores kontakter i Afrika kan I finde på Pens for Kids's hjemmesider: www.pensforkids.mono.net (dansk) - www.123hjemmeside.dk/pensforkids (dansk/engelsk) - www.pensforkids.dk (engelsk) - www.pensforkids.co.uk (engelsk) - eller www.pensforkids.com (amerikansk)

Du kan også hjælpe børnene i Afrika bare ved at fortælle andre om Pens for Kids. Du kan for eksempel skrive "Jeg støtter www.pensforkids.dk" i autosignaturen på de emails du sender alligevel.

Klik på det første billede og se hvordan du kan hjælpe børn i Afrika.

| Svar

Nyeste kommentarer